Medium-lance @ inSystems

Zekerheid gecombineerd met flexibiliteit, eigen ondernemerschap en een jaarinkomen van meer dan 100K … het kan met de medium-lance regeling van inSystems!

inSystems, een IT-bedrijf gespecialiseerd in Oracle, Java en OutSystems, kent uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een prima vast salaris, al dan niet met een variabele component, is vanzelfsprekend. Maar je kunt je ook als medium-lancer bij ons aansluiten. Met medium-lance, een soort beloningsregeling die vergelijkbaar is met de merknaam midlance®[1], combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt.medium-lance

Ervaren in Java, Oracle of OutSystems en medium-lance klinkt wel interessant? Lees dan vooral verder!

Zekerheid

In de kern ben je als medium-lancer bij inSystems een volwaardig collega. Je participeert, voor zover jij dat wilt natuurlijk, overal in. Een gegarandeerd vast inkomen met bijbehorende sociale voorzieningen vormen een prima basis. Je bepaalt zelf aan welke regelingen bij inSystems je wenst deel te nemen en van welke voorzieningen je gebruik wilt maken. Bovenop dit alles heb je grote invloed op welke opdrachten je uitvoert en ontvang je een fors percentage van jouw persoonlijk resultaat.

Transparantie

Het principe van onze medium-lance regeling is eenvoudig en transparant. Naast een gegarandeerd basissalaris ontvang je een maandelijks vast te stellen bonus. Deze bonus is een percentage van jouw persoonlijk resultaat in de betreffende maand. Ook ontvang je vakantietoeslag.

De hoogte van de maandelijkse bonus is variabel, over de berekening ervan verderop meer. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld vanwege vakantie of arbeidsongeschiktheid jouw persoonlijk resultaat voor een bepaalde maand negatief uitvalt. Om te voorkomen dat in dat geval een verrekening met je vaste salaris plaatsvindt, hanteren we voor de bonus het principe van een rekening courant. Minder dan jouw vaste maandsalaris wordt het dus niet, nooit, en dat is een mooie zekerheid.

Vrijheid en keuzemogelijkheden

Flexibiliteit staat centraal in onze medium-lance regeling. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf, binnen bepaalde grenzen uiteraard, hoeveel verlof- en studiedagen je opneemt. Andere keuzemogelijkheden liggen bijvoorbeeld op het vlak van vervoer (zelf regelen of een leaseauto), deelname aan onze collectieve pensioenvoorziening,medium-lance keuzes gebruik van apparatuur van inSystems (laptop, telefoon). En zo heb je meer keuzen.

Flexibele bonusberekening

De hoogte van de maandelijkse bonus heb je voor een groot deel in eigen hand en is afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de regelingen van inSystems waaraan je wenst deel te nemen en aan het aantal uren dat je werkt. De hoogte van het vaste basissalaris is in overleg vast te stellen, met daaraan gekoppeld het percentage dat we hanteren bij de bonusberekening. In de standaardregeling bedraagt de bonus 75% van jouw persoonlijk resultaat, waarmee een jaarinkomen van meer dan 100K reëel is!

medium-lance voorbeeldenBenieuwd naar wat jij kunt verdienen? Klik dan hier voor een aantal voorbeelden. Op verzoek sturen we graag een op maat gesneden voorbeeldberekening toe of plannen we een persoonlijk gesprek.

Lees hier meer over alle beloningsvormen die inSystems biedt.

 

  [1] Midlance® is een geregistreerde merknaam van Redblue IT Professionals