Medium-lance bij inSystems

Zekerheid gecombineerd met flexibiliteit, eigen ondernemerschap en een jaarinkomen van meer dan 100K … het kan als Java, Oracle en OutSystems medium-lancer bij inSystems, een beloningsregeling vergelijkbaar met de merknaam Midlance[1].

Medium-lance[2] houdt het midden tussen een vast dienstverband en ZZP-schap. Het is een zeer interessante middenweg waarbij je voordelen van een vast dienstverband combineert met een stuk eigen ondernemerschap.

Op deze pagina vind je meer details over de medium-lance regeling van inSystems. Liever gelijk berekenen wat jij kunt verdienen als medium-lancer? Druk dan op onderstaande knop.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

inSystems kent uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een prima vast salaris, al dan niet met een variabele component, is vanzelfsprekend. Maar je kunt ook kiezen voor onze medium-lance regeling. Hiermee combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt. Dit maakt medium-lance ’n goed alternatief voor freelance.

Eenvoudig & transparant

Het principe van onze medium-lance regeling is eenvoudig en transparant. Naast een gegarandeerd basissalaris, dat al meer bedraagt dan 50% van wat je normaalgesproken vast verdient, ontvang je een maandelijks vast te stellen bonus.

Deze bonus is een percentage van jouw persoonlijk resultaat in de betreffende maand. Het resultaat is jouw omzet die maand, verminderd met de persoonlijk aan jou toe te schrijven kosten.

inSystems

inSystems

Software ontwikkelen en beheren, dat is wat we bij inSystems leuk vinden en waar we goed in zijn, al meer dan 25 jaar. Oracle, Java en de low-code platformen OutSystems en Oracle APEX is waar we dat mee doen.

Ervaren in Java, Oracle of OutSystems en medium-lance klinkt wel interessant? Lees dan vooral verder!

Zekerheid

Een gegarandeerd inkomen, bestaande uit een vast basissalaris en vakantiegeld, met bijbehorende sociale voorzieningen vormen een prima basis. Bovenop je vaste inkomen ontvang je een fors percentage van jouw persoonlijk resultaat.

Verder bepaal je zelf aan welke regelingen bij inSystems je wenst deel te nemen en van welke voorzieningen je gebruik wilt maken.

Transparantie

Maandelijks wordt berekend op welke bonus jij recht hebt, volgens heldere regels. Het bonusbedrag kan variëren, bijvoorbeeld omdat je vanwege vakantie of arbeidsongeschiktheid minder uren gewerkt hebt.

Om te garanderen dat jij over het hele jaar de bonus ontvangt waarop je recht hebt, hanteren we het principe van een rekening courant. Uiteraard ontvang je maandelijks een keurig overzicht van de bonusberekening en de stand van jouw rekening courant.

Flexibiliteit

De hoogte van het vaste basissalaris is in overleg vast te stellen, met daarvan afgeleid de hoogte van het percentage dat we hanteren bij de bonusberekening.

Je bepaalt zelf, weliswaar binnen bepaalde grenzen, hoeveel verlof- en studiedagen je opneemt. Andere keuzemogelijkheden liggen bijvoorbeeld op het vlak van vervoer (zelf regelen of een leaseauto), deelname aan onze collectieve pensioenvoorziening en gebruik van apparatuur van inSystems (laptop, telefoon).

Volwaardig collega

In de kern ben je als medium-lancer bij inSystems een volwaardige collega. Je participeert overal in, voor zover jij dat wilt natuurlijk. Het enige verschil is dat je gekozen hebt voor een andere beloningsregeling dan een vast salaris.

Daarbij zit je bij ons ook niet vast aan gemaakte keuzes. Aanpassingen aan de regeling zijn ieder jaar mogelijk, bijvoorbeeld de hoogte van het basissalaris. En toch liever (weer) een vast salaris? Ook dat kan.

Medium-lance, ’n alternatief voor freelance

inSystems biedt een interessante medium-lance regeling. Als basis een zeker inkomen, met een bonus oplopend tot 75% van jouw persoonlijk resultaat. Een jaarinkomen van meer dan 100K behoort dan ook tot de reële mogelijkheden.

Daarbij is het een flexibele regeling. Jij kunt zelf aan een aantal knoppen draaien en de regeling voor jou op maat maken.

Medium-lance

Voorbeelden

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de details, naar wat onze medium-lance regeling jou kan opleveren.

Aangezien jij de regeling op een aantal punten zelf kunt inregelen en variabelen als het uurtarief en inzetbare uren een rol spelen, kunnen we geen voorbeelden geven tot op de euro nauwkeurig. Wel benieuwd naar indicaties van wat je kunt gaan verdienen? Klik hier voor enkele rekenvoorbeelden, op onderstaande link voor onze medium-lance calculator of neem contact met ons op.

Charles Betman

Contact

Hopelijk klinkt medium-lance als een interessante regeling. Meer weten? Graag geef ik je nadere uitleg.
Contact opnemen kan via deze website, maar je kunt mij ook rechtstreeks bereiken via bijvoorbeeld LinkedIn of inSystems.

[1] Midlance® is een geregistreerde merknaam van Redblue IT Professionals
[2] Medium-lance op LinkedIn